LIKE-foorumi / Työnantaja etsii tekijää

← Työpaikkalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö Tuntityö Vastavalmistunut

Napapiirin Kuljetus Oy

Ala: Tie-, katu- ja aluetekniikka
Maakunta Lappi
Paikkakunta Rovaniemi, Lappi
Haku päättyy 31/05/2018

Napapiirin Kuljetus Oy on 50 vuotta lappilaisomistuksessa maarakennusurakointi/ – kuljetus ja polttonestekaupan alalla toiminut yhtiö.
Rakennamme Lappia 80 osakasyrittäjämme ja 25 toimihenkilömme voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Rovaniemellä. Budjetoitu liikevaihtomme v. 2018 on 47 milj. euroa.

Haemme lähinnä kesätöihin maarakennusalan opiskelijoita työnjohtoharjoitteluun ja osallistuvaan työnjohtoon.

Yhteystiedot

Napapiirin Kuljetus Oy
Marttiinintie 10, 96300 Rovaniemi
Keijo Röytiö
0400 391811
keijo.roytio@napapiirinkuljetus.fi
www.napapiirinkuljetus.fi

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018

LIKE:n uutiskirje julkaistu

LIKE:n toiminnasta kertova uutiskirje on julkaistu. Uutiskirjeessä tehdään katsaus ajankohtaisiin asioihin, sekä kerrataan vuoden 2017 tapahtumia. Uutiskirjeessä myös linkki DigInfra- koulutuksen ilmoittautumiseen. LIKE:n alla valmisteltu koulutus toteutetaan 30.1.2018 alkaen (3…

14.12.2017