LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö Tuntityö

Teemu Turpeinen

Ala: Yhdyskuntasuunnittelu ja kaavoitus
Maakunta Koko Suomi
Paikkakunta Espoo, Oulu
Ilmoitus vanhenee 30/06/2018

Tervehdys! Olen nuori, reipas sekä tunnollinen, opintojen alkuvaiheessa oleva teekkari. Opiskelen ympäristötekniikkaa ja kandivaiheessa suuntaudun vesi- ja yhdyskuntatekniikkaan, josta sitten Diplomi- vaiheessa vielä suuntaudun infra- ja rakennustekniikkaan. Työkokemusta on karttunut jo jonkin verran, vaikkei se suoranaisesti nykyisiä opintojani vastaakkaan, ja juuri sen takia kaipaisinkin alan kokemusta. Mikäli kiinnostus heräsi ja olisi tarvetta ahkeralle tekijälle, joka on nopea oppimaan homman kuin homman, niin ota yhteyttä alla olevaan numeroon. Voin myös lähettää CV:n ja virallisen työhakemuksen, mikäli tarvetta.

0449775188

Terveisin, Teemu Turpeinen

Oppilaitos

Oulun Yliopisto

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018

LIKE:n uutiskirje julkaistu

LIKE:n toiminnasta kertova uutiskirje on julkaistu. Uutiskirjeessä tehdään katsaus ajankohtaisiin asioihin, sekä kerrataan vuoden 2017 tapahtumia. Uutiskirjeessä myös linkki DigInfra- koulutuksen ilmoittautumiseen. LIKE:n alla valmisteltu koulutus toteutetaan 30.1.2018 alkaen (3…

14.12.2017