LIKE-foorumi

Koulutukset ja tapahtumat

Täältä löydät infra- ja liikennealan jatko- ja täydenneykoulutustarjontaa. Mikäli olet käynnistämässä / suunnittelemassa koulutuksen toteuttamista, ilmoitathan siitä antti.knuutila(at)mank.fi.

Koulutus/Tapahtuma Paikkakunta Tarjoaja
Älykäs rakentaminen- muuntokoulutus rakennusmestariksi tai -insinööriksi Turku Turun ammattikorkeakoulu Muuntokoulutus- edellyttää tekniikan alan taustaa (kts. hakukelpoisuus sivustolta)
InfraPOMO Tampere TAMK Lokakuussa 2018 alkava erikoistumiskoulutus, 30op / noin vuosi.
Inframallikoordinaattorikoulutus Espoo Civil Point / 3L Education Koulutus on suunnattu lähtötasosta riippumatta niin inframallikoordinaattoriksi aikovalle kuin sellaisena jo toimivalle.
DigInfra- koulutus Lappeenranta TAMK / Saimia DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018
DigInfra-koulutus Tampere TAMK DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018
DigInfra-koulutus Turku TAMK / TuAMK DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018
DigInfra-koulutus Riihimäki TAMK /HAMK DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018