LIKE-foorumi

Koulutukset ja tapahtumat

Täältä löydät infra- ja liikennealan jatko- ja täydenneykoulutustarjontaa. Mikäli olet käynnistämässä / suunnittelemassa koulutuksen toteuttamista, ilmoitathan siitä antti.knuutila(at)mank.fi.

Koulutus/Tapahtuma Paikkakunta Tarjoaja
Älykäs rakentaminen- muuntokoulutus rakennusmestariksi tai -insinööriksi Turku Turun ammattikorkeakoulu Muuntokoulutus- edellyttää tekniikan alan taustaa (kts. hakukelpoisuus sivustolta)
InfraPOMO Tampere TAMK Lokakuussa 2018 alkava erikoistumiskoulutus, 30op / noin vuosi.
Inframallikoordinaattorikoulutus Espoo Civil Point / 3L Education Koulutus on suunnattu lähtötasosta riippumatta niin inframallikoordinaattoriksi aikovalle kuin sellaisena jo toimivalle.
DigInfra- koulutus Lappeenranta TAMK / Saimia DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018
DigInfra-koulutus Tampere TAMK DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018
DigInfra-koulutus Turku TAMK / TuAMK DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018
DigInfra-koulutus Riihimäki TAMK /HAMK DigInfra- koulutus toteutetaan neljällä paikkakunnalla alkaen 30.1.2018

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018