LIKE-foorumi

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyöllä tarkoitetaan kaikkea mahdollista yritysten ja oppilaitosten välistä yhteistyötä. Yleisiä yhteistyön muotoja ovat:

Yhteistyötä tekemällä yritys osallistuu tärkeällä tavalla toimialan osaamisen kehittämiseen, sekä saa myös itse tuoreita ajatuksia sekä uutta osaamista yritykseen. Parhaimmillaan tämä johtaa pysyvämpään ratkaisuun opiskelijan ja yrityksen välillä.

Täyttämällä lomakkeen voit jättää yhteystietosi ja yhteistyöterveisesi oppilaitokselle, on kyseessä sitten projektitöiden ohjaus, mahdolliset työmaavierailut, tai millainen yhteistyön muoto tahansa.

Heidi Liljeblad

VR Track Oy

Yhteistyömuodot
Vierailuluento, Verkkovierailuluento, Luentosarja / kurssin osa, Projektityöaiheet ja ohjaus, Yritys- tai työmaavierailu

Tarjoamme
Osallistumme mielellämme LIKE-foorumin oppilaitosyhteistyöhön.

Yleisimpiä yhteistyömuotojamme ovat vierailut oppilaitoksiin ja luennoille, opiskelijoiden vierailut yrityksemme toimipisteille ja työmaakohteisiin sekä yhteiset kurssi- ja projektityöt. Tarjoamme myös vuosittain kesätyöpaikkoja opiskelijoille, minkä lisäksi opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat ovat tehneet meille erityisesti diplomi- ja opinnäytetöitään.

Tekniseltä alalta vastavalmistuneille lanseerasimme viime keväänä vuoden mittaisen VR Track Trainee -ohjelman, johon haemme jälleen huhtikuussa uransa alkupuolella olevia mukaan.

Olemme myös järjestäneet nuorille TET- ja työssäoppimispaikkoja yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

Olemme aina avoimia myös uusille yhteistyömuodoille ja kehitämmekin opiskelijatoimintaamme jatkuvasti opiskelijoiden kanssa käydyn vuoropuhelun kautta.


Maakunnat
Koko Suomi

Näytä yhteystiedot
Email heidi.liljeblad@vr.fi
phone

Riku Pennanen

Rudus Oy

Yhteistyömuodot
Vierailuluento, Verkkovierailuluento, Luentosarja / kurssin osa, Projektityöaiheet ja ohjaus, Yritys- tai työmaavierailu

Tarjoamme
Ilmoitan yrityksemme puolesta, sekä henkilökohtaisesti halukkuutemme osallistua LIKE-foorumin oppilaitosyhteistyöhön.

Pystymme järjestämään vierailuluentoja ja jopa sarjoja (esim. betonista materiaalina, talvibetonoinnista, työturvallisuudesta, SCM:stä, LEAN-asioista, rakentamisen kansainvälisistä trendeistä jne jne.). Olemme tehneet betoniluentojen osalta yhteistyötä joidenkin oppilaitosten kanssa.

Lisäksi voimme järjestää lukuisia projektityöaiheita ja ohjausta niihin eri puolella Suomea.

Vierailijat ovat myös tervetulleita vierailemaan joko tuotetehtaillamme tai valmisbetoniasemilla sekä kiviaines- ja kierrätysyksiköissämme.

t. Riku


Maakunnat
Koko Suomi

Näytä yhteystiedot
Email riku.pennanen@rudus.fi
phone 0405352109

Antti Knuutila

MANK ry

Yhteistyömuodot
Vierailuluento, Kehitystyöryhmän jäsenyys

Tarjoamme
Infra- ja liikennealan infot (lukiot, amk:t, teknilliset yliopistot)


Maakunnat
Koko Suomi

Näytä yhteystiedot
Email antti.knuutila@mank.fi
phone 0404145444

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018