LIKE-foorumi

Ohjeet

Opiskelija tai vastavalmistunut.

Täällä voit ilmoittaa itsesi hakemaan harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa, opinnäyte- tai diplomityöpaikkaa, tuntityötä tai vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa.

Nimi – Nimesi

Ala – Jos haet jonkin tietyn osa-alueen töitä, voit rajata sen tässä, tai voit valita kohdan ”yleinen maarakennus” tai ”muu”.

Esittely – Kirjoita esittely itsestäsi ja osaamisestasi. Missä opiskelet, monettako vuotta, mitä erityisosaamista, millaista työkokemusta ym. Muista myös yhteystiedot.

Oppilaitos – Missä oppilaitoksessa opiskelet tai olet valmistunut

Kategoria – Valitse haetko harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa, opinnäyte- tai diplomityöpaikkaa, tuntityötä tai vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa.

Maakunta / Paikkakunta – Valitse tästä, mistä päin Suomea olet valmis vastaanottamaan töitä. Voit valita myös useamman vaihtoehdon.

Sähköposti – Lisää sähköpostiosoitteesi. Muista laittaa yhteystietosi myös kohtaan Esittely

Voimassa – Kuinka pitkään haluat hakemuksesi näkyvän sivustolla. Jos haluat sen poistettavan jo aiemminkin, kuin olet tässä määritellyt, ota yhteys panu.tuominen@mank.fi

Ilmoittaudu tekijäksi

Fields marked with an * are required

Sähköpostia ei näytetä julkisesti.

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018