LIKE-foorumi

Ohjeet

Opiskelija tai vastavalmistunut.

Täällä voit ilmoittaa itsesi hakemaan harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa, opinnäyte- tai diplomityöpaikkaa, tuntityötä tai vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa.

Nimi – Nimesi

Ala – Jos haet jonkin tietyn osa-alueen töitä, voit rajata sen tässä, tai voit valita kohdan ”yleinen maarakennus” tai ”muu”.

Esittely – Kirjoita esittely itsestäsi ja osaamisestasi. Missä opiskelet, monettako vuotta, mitä erityisosaamista, millaista työkokemusta ym. Muista myös yhteystiedot.

Oppilaitos – Missä oppilaitoksessa opiskelet tai olet valmistunut

Kategoria – Valitse haetko harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa, opinnäyte- tai diplomityöpaikkaa, tuntityötä tai vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa.

Maakunta / Paikkakunta – Valitse tästä, mistä päin Suomea olet valmis vastaanottamaan töitä. Voit valita myös useamman vaihtoehdon.

Sähköposti – Lisää sähköpostiosoitteesi. Muista laittaa yhteystietosi myös kohtaan Esittely

Voimassa – Kuinka pitkään haluat hakemuksesi näkyvän sivustolla. Jos haluat sen poistettavan jo aiemminkin, kuin olet tässä määritellyt, ota yhteys panu.tuominen@mank.fi

Ilmoittaudu tekijäksi

Fields marked with an * are required

Sähköpostia ei näytetä julkisesti.

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018