LIKE-foorumi

Ohjeet

Työnantaja. Täällä voit helposti ja nopeasti ilmoittaa harjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytetyöpaikasta, tuntityöstä tai vastavalmistuneelle sopivasta työpaikasta.

Yritys – Yrityksen, viraston, yhteisön tms. nimi

Ala – Voit valita tarkan rajauksen, tai kohdan muu

Ilmoitus – Ilmoitusteksti. Lyhyt kuvaus työnantajasta, selvitys työtehtävistä, toiveet opiskelijan lähtötiedoista ja yhteystiedot.

Kategoria – Kesätyö/harjoittelu/opinnäytetyö/tuntityö/vastavalmistuneelle sopiva työ

Maakunta/paikkakunta – Työpaikan sijainti karkeasti/tarkemmin

Sähköposti – Työnantajan yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Päättyminen – Mihin asti ilmoitus on näkyvillä LIKE:n nettisivulla. Halutessasi ilmoituksen jo aiemmin pois sivulta, ota yhteys panu.tuominen@mank.fi

Ilmoittaudu työnantajaksi

Fields marked with an * are required

Sähköpostia ei näytetä julkisesti.

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018