LIKE-foorumi / Selvitykset ja tutkimukset

← Selvitykset ja tutkimukset

Työnaikaisen viestinnän kehittäminen

Linkki julkaisuun Avaa julkaisu
Aihepiiri Muu
Tekijä(t) / lataaja Jan Viitasalo (2017)

Opinnäytetyön aiheena oli työnaikaisen viestinnän kehittäminen. Tavoitteena oli löytää erilaisia laitteita helpottamaan työmaalla tapahtuvaa kommunikointia. Tarkastelun kohteena olivat erityisesti laitteiden soveltuvuus meluisiin ympäristöihin, käytön vaivattomuus, sekä hankinta- ja käyttökustannukset.

Työ tehtiin keräämällä tietoa erilaisten kommunikaatiovälineiden toiminnasta ja ominaisuuksista. Lisäksi kerättiin tietoa melun vaikutuksista ja työnaikaista melua koskevasta lainsäädännöstä. Tämän jälkeen tutkittiin mitä eri laitevaihtoehtoja on saatavilla. Samalla tutustuttiin niiden hankintakustannuksiin ja mahdollisiin käytöstä syntyviin kustannuksiin.

Työn tuloksena on tämä opinnäytetyö ja sen sisältämä listaus meluisiin olosuhteisiin soveltuvista viestintävälineistä.

Asiasanat: , ,

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018

LIKE:n uutiskirje julkaistu

LIKE:n toiminnasta kertova uutiskirje on julkaistu. Uutiskirjeessä tehdään katsaus ajankohtaisiin asioihin, sekä kerrataan vuoden 2017 tapahtumia. Uutiskirjeessä myös linkki DigInfra- koulutuksen ilmoittautumiseen. LIKE:n alla valmisteltu koulutus toteutetaan 30.1.2018 alkaen (3…

14.12.2017