Tutustu infra-alaan

Tietoa infra-alasta, koulutuksesta ja työelämän mahdollisuuksista

Mitä on liikenne- ja infra-ala on?

Liikenne- ja infra-ala on laaja kokonaisuus. Infralla tarkoitetaan kaikkea rakennettua ympäristöä, poislukien taloja. Infraa on siis tiet, rautatiet, vesihuoltoverkosto, sillat, kaiteet, tunnelit ja maanalaiset tilat, satamat, vesiväylät, lentokentät, tietoliikenneverkot ja sähköverkot, puistot, leikki- ja kuntoilualueet, viemäriverkostot jne. – eli yhteiskunnan toiminnan kannalta elintärkeät rakenteet!

Infralla vaikutetaan ihmisten arkeen, sekä myös elinkeinoelämän kuljetuksiin ja siten koko maan kilpailukykyyn. Mitä laadukkaampi infra, sitä paremmin homma toimii – niin ihmisillä kuin yrityksilläkin.

Tsekkaa alla olevalta videolta, miten homma infrarakentamisessa nykyään pelaa – digitalisaatiota hyödyntäen. Sivupalkin navigoinnista pääset tutustumaan paremmin alan työtehtäviin ja koulutusmahdollisuuksiin – ja etsimään sieltä paikkasi.

Työtorissa juuri nyt

Työnantaja etsii tekijää

Järjestelmässä ei ilmoituksia

Tekijä etsii työnantajaa

Hakija Toimiala Paikkakunta Työn tyyppi
Amir Momeni Muu Tampere, Pirkanmaa Harjoittelu Tuntityö Vastavalmistunut
Abdulrahman Ali Tie-, katu- ja aluetekniikka Helsinki, Uusimaa Harjoittelu

LIKE tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018