Tutustu infra-alaan

Tietoa infra-alasta, koulutuksesta ja työelämän mahdollisuuksista

Mitä on liikenne- ja infra-ala on?

Liikenne- ja infra-ala on laaja kokonaisuus. Infralla tarkoitetaan kaikkea rakennettua ympäristöä, poislukien taloja. Infraa on siis tiet, rautatiet, vesihuoltoverkosto, sillat, kaiteet, tunnelit ja maanalaiset tilat, satamat, vesiväylät, lentokentät, tietoliikenneverkot ja sähköverkot, puistot, leikki- ja kuntoilualueet, viemäriverkostot jne. – eli yhteiskunnan toiminnan kannalta elintärkeät rakenteet!

Infralla vaikutetaan ihmisten arkeen, sekä myös elinkeinoelämän kuljetuksiin ja siten koko maan kilpailukykyyn. Mitä laadukkaampi infra, sitä paremmin homma toimii – niin ihmisillä kuin yrityksilläkin.

Tsekkaa alla olevalta videolta, miten homma infrarakentamisessa nykyään pelaa – digitalisaatiota hyödyntäen. Sivupalkin navigoinnista pääset tutustumaan paremmin alan työtehtäviin ja koulutusmahdollisuuksiin – ja etsimään sieltä paikkasi.

Työtorissa juuri nyt

Työnantaja etsii tekijää

Järjestelmässä ei ilmoituksia

Tekijä etsii työnantajaa

Järjestelmässä ei ilmoituksia

LIKE tiedottaa

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018

LIKE:n uutiskirje julkaistu

LIKE:n toiminnasta kertova uutiskirje on julkaistu. Uutiskirjeessä tehdään katsaus ajankohtaisiin asioihin, sekä kerrataan vuoden 2017 tapahtumia. Uutiskirjeessä myös linkki DigInfra- koulutuksen ilmoittautumiseen. LIKE:n alla valmisteltu koulutus toteutetaan 30.1.2018 alkaen (3…

14.12.2017

PTL:n stipendihaku käynnissä

Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumi PTL – stipendi on haettavissa 27.11.2017 asti. PTL:n Suomen osaston stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien ja nuorten henkilöiden…

6.11.2017