LIKE-foorumi / Työnantaja etsii tekijää

← Työpaikkalistaukseen

Vastavalmistunut

Huittisten kaupunki / tekninen palvelukeskus

Ala: Yhdyskuntasuunnittelu ja kaavoitus
Maakunta Satakunta
Paikkakunta Huittinen
Haku päättyy 12/02/2019

Huittisten kaupungin tekninen palvelukeskus hakee palvelukseensa ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä suunnitteluinsinööriä.

Suunnitteluinsinöörin päätehtävänä on vastata kunnallistekniikan suunnittelusta kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut -tulosyksikössä. Työtehtäviin kuuluvat mm. katu- ja liikennealueiden sekä vesihuoltolinjojen suunnittelu sekä alustavien kustannusarvioiden laatiminen. Suunnitteluinsinööri osallistuu tarvittaessa myös asiantuntijana kaavoituksen valmisteluun.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen insinööritutkinto tai aiempi vastaava tutkinto. Edellytämme ATK-pohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Käytössämme on AutoCad-pohjainen Novapoint-suunnittelujärjestelmä.

Arvostamme yhteistyökykyisyyttä, kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, oma-aloitteisuutta sekä kirjallisia taitoja.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä ”Suunnitteluinsinööri”. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä tutkinto-, lisä-, ja täydennyskoulutus- sekä työkokemustiedot siirtyvät järjestelmästä suoraan hakijayhteenvetoon.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy ma 11.2.2019 klo 12.00.

Yhteystiedot

Lisätietoa tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Seija Holmi, puh. 044 - 560 4395 tai etunimi.sukunimi@huittinen.fi

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018