LIKE-foorumi / Työnantaja etsii tekijää

← Työpaikkalistaukseen

Vastavalmistunut

Huittisten kaupunki / tekninen palvelukeskus

Ala: Muu
Maakunta Satakunta
Paikkakunta Huittinen
Haku päättyy 22/01/2019

Huittisten kaupungin tekninen palvelukeskus hakee palvelukseensa yleisten alueiden työnjohtajaa.

Työnjohtajan päätehtävänä on vastata eri vuoden aikoihin sijoittuvista rakentamis-, kunnossapito- ja ylläpitotehtävistä yhdyskuntateknisten palvelujen vastuualueella.

Osa liikenneväylien, puistoalueiden ja liikunta-alueiden puhtaanapidosta ja hoidosta on urakoitu vuosisopimuksilla.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat toimiminen henkilöstön lähiesimiehenä, kunnallistekniikan rakentamiseen liittyvä työmaajohtaminen, ulkoalueiden kunnossapidon ja hoidon suunnittelu sekä valvonta kustannustehokkaasti.

Yhdyskuntatekniset palvelut tuottavat tukitoimintoja myös tilapalveluille ja vesihuoltolaitokselle sekä tarvittaessa hallinnon tarpeisiin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja esimieskokemusta.

Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja omassa käytössä olevaa autoa.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä ”Yleisten alueiden työnjohtaja”. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä tutkinto-, lisä-, ja täydennyskoulutus- sekä työkokemustiedot siirtyvät järjestelmästä suoraan hakijayhteenvetoon.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy ma 21.1.2019 klo 12.00.

Yhteystiedot

Lisätietoa tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Mikko Eskola, puh. 044 - 560 4346 tai etunimi.sukunimi@huittinen.fi

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018

LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta….

6.3.2018