LIKE-foorumi / Työnantaja etsii tekijää

← Työpaikkalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö Opinnäytetyö Tuntityö Vastavalmistunut

SSTec Oy

Ala: Muu
Maakunta Uusimaa
Paikkakunta VIHTI
Haku päättyy 30/09/2019

Olemme erilaisten kivikoriratkaisujen edelläkävijä. Olemme kehittäneet koneellisia menetelmiä kivikorien ja kiviaitojen rakentamiseen. Samalla aitamenetelmällä rakennamme myös meluaitoja.
Työkohteemme ovat ympäri Suomea, pääosa kuitenkin pääkaupunkiseudulla. Myös ulkomailla tehtävät työt ovat mahdollisia.

Haemme mukaan pioneerityöhön ahkeraa alalle haluavaa henkilöä. Alan tuntemus ja kokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Koulutamme menetelmien käyttöön ja eri menetelmien soveltuvuuden kohteisiimme. Työtehtävät ovat monipuoliset, teemme lähes kaikki työvaiheet itse.
Työnjohtaja/työnjohtoharjoittelija on ensisijainen tarpeemme. Myös työharjoittelu, ja kesätyö mahdollisuuksia löytyy.

Opinnäytetyöaiheita on alan opiskelijoille useita mm. kivikori tukimuurien suunnitteluun/mitoitukseen ohjeet. Erilaisten lujitteiden käyttö tukimuureissa ym. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli tämän aiheen erilaiset työt kiinnostavat.

Yhteystiedot

Mika Väinölä
SSTec Oy
Vanha Porintie 1878 03400 VIHTI

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018