LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu

Aki Paananen

Ala: Muu
Maakunta Etelä-Savo, Pohjois-Savo
Paikkakunta Kuopio, Suonenjoki, Pieksämäki, Jyväskylä.
Ilmoitus vanhenee 31/02/2021

Moi.
Olen 35-vuotias perheellinen. Asun Rautalammilla ja olen työskennellyt rudus Oy, ssä ennen kouluun lähtemistä viimeiset 9 vuotta. Työnkuvani oli betoni elementtien valmistusta. Muotin teko, raudoitus, valu ja viimeistelyä.
Työturvallisuus on tuttu ja sen parissa olisikin mukava tulevaisuudessa työskennellä. Olen savuton ja harrastan paljon urheilua, mm. Salibandyä, punttisalia ja lenkkeilyä.
Minulla on mahdollisuus liikkuvaan työhön ja tulevaisuudessa olen avoin muuttamaan hyvän työn perässä.
Olen sosiaalinen ja tykkään ihmisten kanssa työskentelystä.
Tein ennen Rudusta myös räjäytys- ja tunnelitöitä vajaan 2 vuotta pääkaupunkiseudulla.
Nyt olen opiskelemassa rakennusinsinööriksi Kuopiossa, opiskelut on sujunut hyvin ja toinen vuosi menossa. Työnjohto harjoitteluun haen nyt. Ottakaa yhteyttä niin katotaan sopiva työ minulle.

Aki Paananen
0407034758
Aki.paananen@edu.savonia.fi

Oppilaitos

Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018