LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö Opinnäytetyö Tuntityö

Aleksi Aaltonen

Ala: Yleinen maarakennus
Maakunta Uusimaa
Paikkakunta Helsinki, Tampere
Ilmoitus vanhenee 30/04/2019

33 -vuotias rakennusmestariopiskelija (valmis 2020) hortonomi, puutarhuri sekä maanrakennuskoneenkuljettaja. Rakentaminen ollut pienestä asti lähellä sydäntä ja kotimaatilani on antanut ja antaa edelleen tähän loistavat puitteet, viimeisimpänä rantasaunan rakennustyöt sekä kotitalomme salaojitus.

Olen käytännönläheinen ja yritteliäs nuori moniosaaja, joka ottaa työn kuin työn nöyränä vastaan. Pyrin tuomaan työtehtävät ruohonjuuritasolle ja löytämään aina vaivattomimman ja tehokkaimman keinon hoitaa ne. Ryhmässä pyrin löytämään suoraviivaisimmat ratkaisut.

Laaja-alainen työkokemukseni, niin viheralueiden rakentamisesta kuin rakennusten pohjatöiden sekä teiden rakentamisen parista mm. kaivinkoneenkuljettajana antaa minulle loistavat lähtökohdat itseni kehittämiseen työnjohtotehtäviin. Työmailla olen nauttinut töiden organisoinnista ja aikatauluttamisesta ja paineensietokykyni on kehittynyt. Työntekijänä pidän haasteista ja huomaan toimivani pienen paineen alla parhaiten.

Opiskelen tällä hetkellä muuntokoulutuksessa rakennusmestariksi (infra) ja toivon työllistyväni mahdollisimman nopeasti työtehtäviin, joissa aikasempi kokemukseni otetaan huomioon ja annetaan tilaa kehittyä vahvaksi osaajaksi. Etsin työpaikkaa täksi kesäksi, josta voin kehittää seuraavaksi vuodeksi tehtävääni ja suorittaa työnjohtopuolen vaadittavan työharjoittelun sekä mahdollisesti myös opinnäytetyöni. Otan vastaan oikein mielelläni esim. kaivinkoneenkuljettajan tehtävät tai avustavat työmaamestarin tehtävät.

Oppilaitos

Metropolia ammattikorkeakoulu

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Väylävirasto, Pasila Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään infra-alan osaamisen ja tutkimuksen…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018