LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu Tuntityö Vastavalmistunut

Amir Momeni

Ala: Muu
Maakunta Pirkanmaa
Paikkakunta Tampere
Ilmoitus vanhenee 31/12/2024

Olen 26-vuotias pintakäsittelijä Tampereelta. Valmistuin pintakäsittelijäksi vuonna 2018. Etsin tällä hetkellä kaikenlaisia töitä, joissa saa tehdä käsillä ja liikkua paljon. Mieluiten tekisin kuitenkin koulutustani vastaavaa maalarin työtä. Minua kiinnostaa kaikenlaiset työtehtävät avustavista tehtävistä harjoitteluihin ja enemmän vastuuta vaativiin hommiin. Voin tehdä töitä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Minulla on 50 % :n palkkatukioikeus viiden kuukauden ajalle käytössä, mikä tarkoittaa, että valtio maksaa puolet palkkauskuluistani kyseiseltä ajalta.

Olen tehnyt pintakäsittelijäksi valmistumiseni jälkeen töitä mm. siivousalalla, rakennusalalla ja kantoapuhommissa. Maalaustöissä olen tehnyt eniten kiinteistöjen maalauksia, kuten kerrostalojen ja mökkien pintojen maalauksia. Rakennusapulaisen hommissa tein siivouksia ja olin kantoapuna. Minusta on monenlaisiin hommiin, kunhan saan hyvän perehdytyksen työhön.

Olen työntekijänä reippaasti toimeen tarttuva, ahkera ja tarmokas. Luonteeltani olen rento ja positiivinen kaveri. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa hyvin. Pystyn tekemään töitä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin.

Toivon, että pääsen kertomaan lisää itsestäni työhaastatteluun.

Terveisin

Amir Momeni
045 2796603

Oppilaitos

Tredu

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018