LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Kesätyö

Juha-Matti Mannila

Ala: Yleinen maarakennus
Maakunta Pirkanmaa
Paikkakunta Tampere
Ilmoitus vanhenee 31/05/2021

Olen huhtikuussa 23-vuotta täyttävä opiskelija Tampereelta. Opiskelen Tampereen yliopistossa rakennustekniikkaa toista vuotta ja suunnitelmissani on suuntautua yhdyskuntatekniikan puolelle. Siksi haluankin päästä tänä vuonna kesätöihin infra-alalle. Infrassa minua erityisesti kiehtoo sen merkityksellisyys ja tärkeys koko yhteiskunnalle. Haluan olla osa tätä alaa ja olla mukana vaikuttamassa sen toiminnassa.
Rakennusalalta minulta löytyy työkokemusta edelliseltä kesältä, jolloin toimin vuokrayhtiössä rakennusaputyöntekijänä. Työnkuvaani kuului avustavia tehtäviä, materiaalien kantamista ja siirtämistä, sekä työmaan puhtaana pitämistä.
Haen ensi-sijaisesti kesätöitä haalariharjoitteluun, mutta myös muutkin työtehtävät tottakai kiinnostavat. Olen erittäin motivoitunut oppimaan lisää infrasta ja sen työtehtävistä ja kartoittamaan osaamistani käytännössä.
Vapaa-ajalla tykkään urheilla, esimerkiksi käydä kuntosalilla ja juoksemassa, joten olen fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa. Raskaskaan työ ei täten ole minulle mikään ongelma!

Yhteystietoni:
Juha-Matti Mannila
Tumppi 3 D 142
33720 Tampere
s-posti: juha.mannila@tuni.fi
puh: 0451127698

Oppilaitos

Tampereen yliopisto, Hervannan kampus

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018