LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö

Mira Hellman

Ala: Yleinen maarakennus
Maakunta Varsinais-Suomi, Kanta-Häme
Paikkakunta Turun tai Hämeenlinnan seutu
Ilmoitus vanhenee 01/10/2020

Olen infraan suuntautunut 21-vuotias toisen vuoden insinööriopiskelija Hämeen ammattikorkeakoulusta. Opiskelut ovat sujuneet hyvin tähän asti ja suuntautumisvaihtoehtoni on tuntunut oikealta. Infran opettajamme ovat innostavia ja tykkään olla heidän tunneillaan.
Olen rauhallinen, sosiaalinen ja täsmällinen. Tulen toimeen ihmisten kanssa ja minua motivoi onnistumiset sekä uusien asioiden oppiminen. Olin viime kesänä haalariharjoittelussa Destialla E18 Turun kehätiellä, joten sain jo vähän näkemystä maantierakentamisesta. Ohjasin myös liikennettä, kun siihen oli tarve.
Haen työnjohto-, haalariharjoittelua tai kesätyöpaikkaa joko Varsinais-Suomesta, koska vanhempani asuvat Turun seudulla, tai opiskelupaikkakuntani Hämeenlinnan seudulta. Olen kiinnostunut myös muusta työstä kuin maantierakentamisesta. Työt voisin aloittaa aikaisintaan tiistaina 19.5. Työpaikkaopintojen ajankohdaksi koulussamme on määrätty 24.8.-23.10, joten olisin käytettävissänne 23.10. saakka. Myös lyhyempi kesätyöjakso kiinnostaa, ellei työpaikkaopintojen tekeminen teillä ole mahdollista, sillä kaikenlainen työkokemus alalta on kullanarvoista. Ja vielä tiedoksenne, minulla on oma auto käytössäni, voimassa olevat työturvallisuuskortti, tieturvakortti ja EA1.
Tulen mielelläni kertomaan itsestäni henkilökohtaisesti lisää tai vaikka videopuhelun kautta, jos Suomen nykyiset poikkeusolot sitä edellyttävät.

Mira Hellman
Kampuskaarre 1 F 63, Hämeenlinna
puh: 044-0343654
sähköposti: mirashellman@gmail.com

Oppilaitos

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018