LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö

Santtu Ala-Kilponen

Ala: Yleinen maarakennus
Maakunta Pirkanmaa
Paikkakunta Tampere
Ilmoitus vanhenee 13/05/2019

Olen ensimmäisen vuoden rakennustekniikan opiskelija Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Opiskelin samassa paikassa sähkötekniikkaa vuosina 2013 – 2015, mutta keskeytin opiskeluni hetkeksi lähtemällä työelämään. Etsin ja löysin oikean kiinnostukseni kohteen rakennusalalta ja tulin jatkamaan opiskelujani.

Yliopistossa aion keskittyä erityisesti ohjelmistotekniikan osaamiseni laajentamiseen ja infrarakentamiseen, sekä näiden yhdistämiseen opintojeni edetessä. Yhdyskuntatekniikan monipuolisuus ja erityisesti sen tärkeys houkuttelevat alalle.

Etsitte varmasti luotettavaa, fiksua ja oikean työn tekemiseen tottunutta tekijää. Vakuutan sen olevan minä.
– Joustavuus työmatkoissa ja –ajoissa. Oma auto käytössä ja lähtisin mielelläni muualle Suomea töihin.
– Harrastan lenkkeilyä, uintia ja salilla käyntiä.
– Rehellinen halu oppia uutta ja tehdä vaikutus työnantajaani. Oman persoonani vuoksi, sekä tietenkin oman tulevaisuuteni takia tällä alalla.
– Valmius opetella ja valmistautua omalla ajallani ennen töiden alkua (tai ennen työhaastattelua).
– Tulen toimeen kenen kanssa tahansa, mutta en karsasta yksin työskentelyä lainkaan.

Oppilaitos

Tampereen Teknillinen Yliopisto

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Väylävirasto, Pasila Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään infra-alan osaamisen ja tutkimuksen…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018