LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Kesätyö

Sina Hämeensaari

Ala: Ympäristösuunnittelu
Maakunta Pirkanmaa
Paikkakunta Tampere
Ilmoitus vanhenee 31/08/2022

Sina Hämeensaari
Tumppi 3 C 112
33720 Tampere
puh. 045 137 0609
sina.hameensaari@gmail.com

Olen Sina Hämeensaari, toisen vuoden rakennustekniikan diolomi-insinööri opiskelija, joka on valmis töihin. Näen kesän mahdollisuutena oppia uutta omasta alastani ja kiinnostuksen kohteestani. Haluan suuntautua alallani infran puolelle, joten koen työkokemuksen tältä alueelta erityisen tärkeäksi.

Olen joustava ja energinen. Minulla on myös hyvä fyysinen kunto, joka varmasti auttaa tämä alan töissä. Minulla on suuremman luokan halu oppia ja kehittyä. Olen hyvin rivakkaliikkeinen sekä oma-aloitteinen. Opin nopeasti ja teen töitä ahkerasti sekä olen kiinnostunut oppimaan uutta. Luonteenpiirteeni sopivat rakennustyömaalle uskomattoman hyvin. Uskon, että tekemällä oppii ja työkokemus auttaa varmasti opinnoissani.

Tiedostan olevani vasta rakennustekniikan toisen vuoden opiskelija ja minulla ei ole tarjota aikaisempaa alan kokemusta. Tiedän kuitenkin, että olen kerryttänyt kokemusta muunlaisista töistä jo usealta kesältä ja siitä on hyötyä. Lasken siis kuluneet kesät suureksi plussaksi, vaikka työtehtävät eivät suoraan hyödyntäisikään minua rakennustyömaalla.

Oppilaitos

Tampereen yliopisto, Hervannan kampus

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018