LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu Kesätyö Opinnäytetyö Tuntityö

Tommi Luostarinen

Ala: Vesihuolto ja -tutkimus
Maakunta Koko Suomi
Paikkakunta Oulu
Ilmoitus vanhenee 06/06/2019

Olen 27-vuotias opiskelija Oulun yliopistosta. Opiskelen rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa erikoistuen vesi- ja yhdyskuntatekniikkaan. Opintoni ovat loppusuoralla ja tarkoitukseni on valmistua vuoden 2019 lopussa tai vuoden 2020 alussa. Etsin kesätöitä ja/tai diplomityöpaikkaa yrityksessä joka toimii esimerkiksi kunnalistekniikan tai väylien rakentamisen tai suunnittelun parissa. Olen ennen Oulun yliopistoon tuloa valmistunut vuonna 2016 ympäristötekniikan insinööriksi ammattikorkeakoulu Metropoliasta.

Aikaisempaa työkokemusta minulla on monenlaisista töistä maatilalta, rautakaupasta, perheyrityksen myyntiedustajuudesta ja terästehtaasta, mutta relevantein Infra-kokemus on varmasti viimekesäinen ylläpidon työnjohtoharjoittelijan työ Oulun vedellä. Työnjohtoharjoittelijana suunnittelin töitä, raportoin, hain kaivuulupia, vastasin työturvallisuudesta ja tarkkailin verkostoja Oulun veden ohjelmistoilla.

Vapaa-ajalla olen toiminut useissa Oulun yliopiston järjestöissä luottamustoimissa. Esimerkkeinä Vesiteknillisen yhdistyksen puheenjohtajuus 2018 ja Rakennusinsinööriliiton pohjois-Suomen nuorten johtoryhmän jäsenyys 2019.

Käytössäni on oma auto ja tieturva 1 – kortti.

Lähetän mielläni CV:n & hakemuskirjeen halukkaille tai Kerron vaikka lisää itsestäni kasvotusten!

Terveisin,

Tommi Luostarinen
050 413 7689

Oppilaitos

Oulun Yliopisto

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018