LIKE-foorumi / Tekijä etsii työnantajaa

← Työnhakijalistaukseen

Harjoittelu

Veera Siivonen

Ala: Muu
Maakunta Varsinais-Suomi
Paikkakunta Turku/Uusikaupunki
Ilmoitus vanhenee 31/5/2021

Hei!
Olen toisen vuoden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelija (rakennus insinööri) turun ammattikorkeakoulussa. Olisin halukas tulemaan infralle harjoitteluun tulevana kesänä (2021). Minulla olisi tarvetta hoitaa kaksi harjoittelua kun nyt kesällä harjoittelu siirtyi koronan vuoksi.

Olen pirteä ja oma-alotteinen. Innokas oppimaan ja kohtaamaan haasteita. Aikaisempaa virallista työkokemusta alalta ei löydy. Kuitenkin omatoimista rakentamista lapsuuden kodissa ja muuta pientä puuhastelua. Edeltävät kesät toiminut tarjoilijana, josta vahvasti asiakaspalvelu tausta hallussa.

Opintoni ovat hyvällä mallilla ja ennustettu valmistumis ajankohta on keväällä 2023. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että ulen erikoistumaan infralle ja siksi haluisin saada harjoittelua kyseiseltä alalta.

Minuun saa otettua yhteyttä:
veera.siivonen@edu.turkuamk.fi

Oppilaitos

Turun ammattikorkeakoulu

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE-foorumi tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018