LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta.

Tuloksena on kootusti alan keskeisimmät uutiset eri julkaisevista medioista, sekä mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat nostot sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa – kaikki kootusti yhdessä uutiskirjeessä.

Uutiskirjeen julkaisutiheys vaihtelee päivittäisen – viikottaisen välillä myös uutiskertymän mukaan, ja sen laajuus on 20-40 uutista. Uutiskirje sisältää ainoastaan ingressin ja linkin alkuperäiseen julkaisuun. On mahdollista, että jotkin alkuperäisistä julkaisuista ovat lähteen oman maksumuurin takana, ja täten luettavissa vain ko. median tilaajille.

Uutiskirje on jaoteltu kahteen eri teemaan:

-yleiset uutiset

-alan tutkimukseen, kehittämiseen, osaamiseen, koulutukseen, tapahtumiin liittyvät uutiset

 

Tarjoamalla uutiskoosteen LIKE pyrkii tarjoamaan helpon tavan pysyä mukana polarisoituneessa, jatkuvassa ja vilkkaassa tietovirrassa luomalla kokonaiskuvan lyhyessä hetkessä silmäiltävään muotoon. 

Tsekkaa esimerkkiuutiskirje päivämäärältä 6.3.2018 klikkamalla tästä.

 

Tilaa uutiskoonti itsellesi klikkaamalla tästä.

Mikäli olet palveluun tyytymätön, onnistuu sen peruuttaminen jokaisessa uutiskirjeessä olevaa linkkiä käyttäen.

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

#LUKIOHAASTE edistää alatietoisuutta

LIKE:n ja Suomen Tieyhdistyksen yhteinen #LUKIOHAASTE haastaa kaikki alan toimijat vierailemaan lukioissa kertomassa alastamme. Tavoitteena on vierailla kaikissa Suomen lukioissa Väylät &Liikenne 2020- päivään mennessä. Ikäluokkien koko on laskenut merkittävästi,…

5.12.2018