LIKE tarjoaa liikenne- ja infra-alan uutiskoonnin uutiskirjeenä

LIKE on ottanut käyttöön laajan mediaseurantapalvelun, ja tarjoaa sen tulokset koko alan käyttöön. Mediaseurannan kautta haravoidaan uutisointeja ja keskusteluja koko liikenne- ja infra-alasta, ei siis kenenkään yksittäisen toimijan medianäkyvyyden kautta.

Tuloksena on kootusti alan keskeisimmät uutiset eri julkaisevista medioista, sekä mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat nostot sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa – kaikki kootusti yhdessä uutiskirjeessä.

Uutiskirjeen julkaisutiheys vaihtelee päivittäisen – viikottaisen välillä myös uutiskertymän mukaan, ja sen laajuus on 20-40 uutista. Uutiskirje sisältää ainoastaan ingressin ja linkin alkuperäiseen julkaisuun. On mahdollista, että jotkin alkuperäisistä julkaisuista ovat lähteen oman maksumuurin takana, ja täten luettavissa vain ko. median tilaajille.

Uutiskirje on jaoteltu kahteen eri teemaan:

-yleiset uutiset

-alan tutkimukseen, kehittämiseen, osaamiseen, koulutukseen, tapahtumiin liittyvät uutiset

 

Tarjoamalla uutiskoosteen LIKE pyrkii tarjoamaan helpon tavan pysyä mukana polarisoituneessa, jatkuvassa ja vilkkaassa tietovirrassa luomalla kokonaiskuvan lyhyessä hetkessä silmäiltävään muotoon. 

Tsekkaa esimerkkiuutiskirje päivämäärältä 6.3.2018 klikkamalla tästä.

 

Tilaa uutiskoonti itsellesi klikkaamalla tästä.

Mikäli olet palveluun tyytymätön, onnistuu sen peruuttaminen jokaisessa uutiskirjeessä olevaa linkkiä käyttäen.

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE tiedottaa

#LUKIOHAASTE edistää alatietoisuutta

LIKE:n ja Suomen Tieyhdistyksen yhteinen #LUKIOHAASTE haastaa kaikki alan toimijat vierailemaan lukioissa kertomassa alastamme. Tavoitteena on vierailla kaikissa Suomen lukioissa Väylät &Liikenne 2020- päivään mennessä. Ikäluokkien koko on laskenut merkittävästi,…

5.12.2018

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018

Liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumi (LIKE) kokoontui 28.3. vuositapaamiseensa Liikennevirastossa

Kuva: Kokoontumisen osallistujat kuuntelevat avauspuheenvuoroa Pääjohtaja Kari Wihlman tarkasteli avauspuheenvuorossaan liikennesektorin reformin lisäksi muita keskeisiä väylänpidon ja liikennejärjestelmän kehittämishaasteita. Jatkossa painopisteenä on väylänpidon rahoituksen turvaaminen. Kehittämistyössä priorisoituvat ilmastokysymykset, ennakoiva talvikunnossapito…

4.4.2018