MAARAKENNUSALAN KIERTUEELTA TIETOA ALASTA JA KOULUTUSSETELI TASKUUN

Maarakennusalan mahdollisuuksia ja työtehtäviä esittelevä kiertue jalkautuu maarakentamisen koulutusta järjestäville paikkakunnille talvella 2017.

Aikataulu

– Helsinki ja Vantaa 24.-25.1.2017
– Oulu 31.1.-1.2.2017
– Jyväskylä 2.-3.2.2017
– Kotka 6.2.2017
– Turku 7.2.2017
– Tampere 8.-9.2.2017
– Kuopio 21.2.2017
– Iisalmi 22.2.2017

Kiertueella pääsee kokeilemaan oikeita kaivinkoneita, sekä työkohteita mallintavia simulaattoreita. Lisäksi kerromme kaiken tarvittavan maarakennusalan koulutuksista ja työurista.

Kipinän alan koulutuksiin ja kesätöihin lähdöstä syttyessä tarjoamme 300,- euron koulutussetelin, jolla voi hankkia Työturvallisuus- ja Tieturva 1 kortin! Nämä koulutukset ovat välttämättömiä alalle tultaessa.

 

Rakennusala vetää Suomessa

Suomessa rakennusalan työllisyysnäkymät ovat parhaimmat. Rakennusalalla työmarkkinat ovat barometrin mukaan vahvimmat sitten vuoden 2012, jolloin kyselyä ryhdyttiin tekemään Suomessa. Rakennusalan luottamusindikaattori on nyt +15 prosenttia.

Rakentaminen näyttää tänä vuonna jopa 6 – 7 prosentin kasvua, mikä on ripeintä maamme teollisuuden aloista.

Rakennustuotannon kasvu on tuonut Rakennusalalle kuluvana vuonna jo 9 400 työllistä enemmän kuin edellisvuonna. Joillakin rakentamisen osa-alueilla voidaan puhua jo työvoimapulasta. Selkeimmin rekrytointivaikeuksia on maarakennuksessa, missä on rakennusalan paras ansiotaso ja korkein vastavalmistuneiden työllistymisaste.

 

Tervetuloa siis kiertueelle tutustumaan varmaan valintaan, maarakennusalaan!

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE tiedottaa

KUN YSILUOKKALAISET JOHTAVAT INFRAYRITYSTÄ, LIIKETULOSTA SYNTYY JA MAINE KOHENEE

Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry on Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaan virallinen yhteistyökumppani vuosina 2021 ja 2022. Kumppanuuden aikana yhteensä kaksi tuhatta ysiluokkalaista roolitetaan johtoryhmien jäseniksi kuvitteellisessa Tulevaisuuden Infra Oy:ssa, jonka tehtävä on…

2.12.2021

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

#LUKIOHAASTE edistää alatietoisuutta

LIKE:n ja Suomen Tieyhdistyksen yhteinen #LUKIOHAASTE haastaa kaikki alan toimijat vierailemaan lukioissa kertomassa alastamme. Tavoitteena on vierailla kaikissa Suomen lukioissa Väylät &Liikenne 2020- päivään mennessä. Ikäluokkien koko on laskenut merkittävästi,…

5.12.2018