MAARAKENNUSALAN KIERTUEELTA TIETOA ALASTA JA KOULUTUSSETELI TASKUUN

Maarakennusalan mahdollisuuksia ja työtehtäviä esittelevä kiertue jalkautuu maarakentamisen koulutusta järjestäville paikkakunnille talvella 2017.

Aikataulu

– Helsinki ja Vantaa 24.-25.1.2017
– Oulu 31.1.-1.2.2017
– Jyväskylä 2.-3.2.2017
– Kotka 6.2.2017
– Turku 7.2.2017
– Tampere 8.-9.2.2017
– Kuopio 21.2.2017
– Iisalmi 22.2.2017

Kiertueella pääsee kokeilemaan oikeita kaivinkoneita, sekä työkohteita mallintavia simulaattoreita. Lisäksi kerromme kaiken tarvittavan maarakennusalan koulutuksista ja työurista.

Kipinän alan koulutuksiin ja kesätöihin lähdöstä syttyessä tarjoamme 300,- euron koulutussetelin, jolla voi hankkia Työturvallisuus- ja Tieturva 1 kortin! Nämä koulutukset ovat välttämättömiä alalle tultaessa.

 

Rakennusala vetää Suomessa

Suomessa rakennusalan työllisyysnäkymät ovat parhaimmat. Rakennusalalla työmarkkinat ovat barometrin mukaan vahvimmat sitten vuoden 2012, jolloin kyselyä ryhdyttiin tekemään Suomessa. Rakennusalan luottamusindikaattori on nyt +15 prosenttia.

Rakentaminen näyttää tänä vuonna jopa 6 – 7 prosentin kasvua, mikä on ripeintä maamme teollisuuden aloista.

Rakennustuotannon kasvu on tuonut Rakennusalalle kuluvana vuonna jo 9 400 työllistä enemmän kuin edellisvuonna. Joillakin rakentamisen osa-alueilla voidaan puhua jo työvoimapulasta. Selkeimmin rekrytointivaikeuksia on maarakennuksessa, missä on rakennusalan paras ansiotaso ja korkein vastavalmistuneiden työllistymisaste.

 

Tervetuloa siis kiertueelle tutustumaan varmaan valintaan, maarakennusalaan!

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

#LUKIOHAASTE edistää alatietoisuutta

LIKE:n ja Suomen Tieyhdistyksen yhteinen #LUKIOHAASTE haastaa kaikki alan toimijat vierailemaan lukioissa kertomassa alastamme. Tavoitteena on vierailla kaikissa Suomen lukioissa Väylät &Liikenne 2020- päivään mennessä. Ikäluokkien koko on laskenut merkittävästi,…

5.12.2018

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018