Talven ja kevään tapahtumia: InfraBIM OPEN Tampere 6.-7.2.2018

Infra-alan uutuustapahtuma InfraBIM Open järjestetään helmikuussa Tampereella. Infran tietomallintamiseen keskittyvältä tapahtumalta voi hyvällä syyllä odottaa paljon; tietomallintamisen jatkuva kehittyminen on suurimpia rankentamisen tehokkuutta ja laatua parantavia tekijöitä koko rakenteen elinkaaren aikana.

Tapahtuman kautta saa tuoreimmat katsaukset tietomallintamisen tilasta ja tulevaisuudesta sekä Suomessa että maailmalla. Tapahtumassa osaaminen asiasta kehittyy sekä verkostoitumismahdollisuudet ovat erinomaiset.

Alla järjestäjän kutsu tapahtumaan.

 

InfraBIM Open kokoaa alan toimijat yhteen – tule sinäkin

Rakennetun ympäristön tietomallintamisen yhteistyöjärjestöt buildingSMART Finland ja Nordic järjestävät Tampere-talossa maailman ensimmäisen Infrarakentamisen tietomallintamisen supertapahtuman – InfraBIM Openin 6.-7.2.2018.

InfraBIM Open esittelee tietomallintamisen parhaita käytäntöjä meiltä ja muualta. Mukana on puhujia ja hankkeita mm. Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Virosta, Englannista, Hollannista ja Venäjältä. Tapahtuma kokoaa yhteen infra-alan mallintamisen asiantuntijat, InfraBIM-työkalujen kehittäjät, suunnittelijat, urakoitsijat, projektipäälliköt ja julkiset tilaajat. Arvioitu osallistujamäärä on noin 500 henkilöä.

Konferenssin kieli on englanti. Konferenssin ohjelman löydät osoitteesta: https://www.infrabimworld.com/schedule/

Tule mukaan hakemaan oppeja omaan työhön ja keskustelemaan oikeista hankkeista oikeiden ihmisten kanssa!

Ilmoittaudu tästä https://www.infrabimworld.com/register/ ja varmista paikkasi kevään ykköstapahtumassa.

 

BuildingSMART Nordicin puolesta             BuildingSmart Finlandin puolesta

Tarmo Savolainen, puheenjohtaja            Tomi Henttinen, puheenjohtaja

Oppilaitosyhteistyö

Yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa? Ilmoita itsesi mukaan!

Tutustu tarjontaan Lisää uusi ilmoitus

Tekijä etsii työnantajaa

Opiskelija tai vastavalmistunut. Täällä voi hakea kesätyö/harjoittelu/tuntityö/opinnäytetyö-paikkaa, sekä vastavalmistuneelle sopivaa työpaikkaa. Työnantaja. Täällä voit selata ilmoituksia ja löytää sopivan tekijän juuri teidän työpaikallenne.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu tekijäksi

Työnantaja etsii tekijää

Työnantaja. Täällä voi hakea kesätyöntekijää/harjoittelijaa, tuntityöntekijää,opinnäytetyöntekijää tai vastavalmistunutta. Täytä kaavakkeeseen työpaikan tiedot, hakuehdot ja hakemuksen voimassaoloaika.

Tutustu tarjontaan Ilmoittaudu työnantajaksi

LIKE tiedottaa

LIKE järjestää: Infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsaus

LIKE-foorumi järjestää infra-alan osaamisen ja tutkimuksen vuosikatsauksen  Aika: 9.4.2019 klo: 13.00 – 16.00 Paikka: Ratapihantie 9 virastotalo, Pasila, Tila ”Kirsikka” Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Vuosikokoontuminen-2019-ilmoittautuminen   Tervetuloa LIKE- liikenne- ja infra-alan osaamisen kehittämisfoorumin järjestämään…

26.2.2019

#LUKIOHAASTE edistää alatietoisuutta

LIKE:n ja Suomen Tieyhdistyksen yhteinen #LUKIOHAASTE haastaa kaikki alan toimijat vierailemaan lukioissa kertomassa alastamme. Tavoitteena on vierailla kaikissa Suomen lukioissa Väylät &Liikenne 2020- päivään mennessä. Ikäluokkien koko on laskenut merkittävästi,…

5.12.2018

INFRASANKARIT- kampanjalla nuorten tietoisuuteen

Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.   Infra-alan yhteisöjen ja yritysten yhteistyöelimen MANK ry:n vetämään…

22.11.2018